En İyi 3D Yazıcılar 2019

23-01-2020 10:39
En İyi 3D Yazıcılar 2019

Hem kaliteli hem de güzel bir 3D yazıcı almak isteyenler doğru yerdesiniz! Türkiye'de bulabileceğiniz 3D yazıcılar hakkında bilgi almak için bu yazıyı mutlaka okumalısınız!

Alışverişe başlamadan önce 3D yazıcıdan ne beklediğinizi bilmelisiniz. Fiyat performans kriteri bakımından en verimli ürünü almaya gayret etmelisiniz. İşin bütçe boyutunu da düşünmeniz gerekir!

En Ucuz 3D Yazıcı Modelleri
  • Creality Ender 3 Pro: Türkiye'de satışa sunulan en uygun fiyatlı 3D yazıcı olmasıyla göz doldurmaktadır. İnternetten satın almak istediğinizde N11, AliExpress gibi sitelerde ürünün satıldığını göreceksiniz. Bu ürün; fiyat performans bakımından en iyisi olmasıyla dikkat çekmektedir. Yazıcının kolay kurulumu bulunmaktadır. Başlangıç seviyesinde 3D yazıcı arayanlara şiddetle tavsiye edilmektedir. Kendi 3D yazıcınızı toplamak yerine bu ürünü satın alırsanız fiyat olarak daha avantajlı dahi olabilirsiniz. Ürünün teknik özelliklerinden bahsetmek gerekirse; 6.9 net ağırlığa sahiptir. FDM baskı teknolojisini kullanmaktadır. 220x220x250 baskı alanı bulunmaktadır. 1.75mm filament kalınlığı olmakla beraber birçok filament türünü desteklemektedir.
  • Creality 3D CR-10S Pro: Otomatik kalibrasyon özelliği bulunmaktadır. Buna ek olarak, dokunmatik paneli sayesinde menüler arasında geçiş yapmak kolay olmaktadır. Üstün kavrama ve hassasiyet özelliklerine ek olarak, filament takip özelliği vardır. Diğer yazıcılara kıyasla çok daha geniş bir baskı alanına sahiptir.
  • Creality 3D CR-10 S4: Daha geniş ölçekte baskılar elde etmek isteyenler için ideal bir üründür. Geniş bir baskı alanına sahiptir. Buna ek olarak, son baskı yapılan pozisyon hafızada tutulmaktadır. Bu sayede, elektrik kesintisi gibi durumlar gerçekleştiği takdirde baskının baştan başlaması yerine kaldığı yerden devam etmesi sağlanır.
  • Ultimaker 2+: Ultimaker'ın bilhassa performans için tasarlanan kaliteli ve güvenilir modellerinden birisidir. Oldukça geniş bir hammadde içeriği desteği bulunmaktadır. Hem evde hem de iş yerinizde istediğiniz baskıyı oluşturma şansını sizlere vermektedir. Ultimaker 2 Extended + modeli de bulunmaktadır.
  • Alya: Yerli 3D yazıcı modelidir. Profesyonel çalışma ortamları yerine çocukların bulunduğu yerlerde kullanımı söz konusudur. Sonuç olarak, 3D yazıcınızı evde kullanmayı düşünüyorsanız fiyat performans bakımından tercihiniz Creality 3D Ender 3 Pro olmalıdır.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.